KIDS IN OUD-TURNHOUT

Speurneuzentochten in Oud-Turnhout

Toerisme Oud-Turnhout maakte 2 heerlijke speurtochten voor kids. Eentje voor kleuters van 2 tot 5 jaar en eentje voor kids van 1e tot 3e leerjaar.

City Game: ResourCity

Word jij de Mendeljev van Oud-Turnhout?

De interactieve app ResourCity werd door de Vlaamse onderzoeksorganisatie VITO ontwikkeld en maakt jongeren spelenderwijs warm voor wetenschap, technologie en geschiedenis.

Zoek de 80 chemische elementen in Oud-Turnhout en bouw er moleculen mee. Het spel is gebaseerd op het populaire Pokémon Go.

vos.jpg

De vos in het bos (+4j)

Theaterwandeling

Beleef theater in de natuur met het hele gezin!Laat je meevoeren door een hongerige vos op zoek naar een heerlijk maal en geniet van een bijzondere wandeling!

Bo op avontuur naar Echelland (4-11 jaar)

Carola Van Hove schreef dit (voor)leesverhaal ‘Bo op avontuur naar Echelland’. Ga samen met Bo op pad voor een spannende wandeling van 4 km door Landschap De Liereman.
Benieuwd? Het boekje kan aangekocht worden in het infokantoor of het bezoekerscentrum. De prijs bedraagt €5 voor Natuurpuntleden en €6 voor niet-leden. 

Zomerfotozoektocht Oud-Turnhout

Ontdek nog t/m 16 september de mooiste plekjes van Oud-Turnhout met de jaarlijkse zomerfotozoektocht. Al fietsend zoek je de exacte locaties van de foto’s en probeer je vragen op te lossen. Dien je antwoordformulier tijdig in en maak kans op één van de mooie prijzen.

Vaar mee op een Vikingschip!

Elk 2de weekend van de maanden mei tot september, vaart het schip uit met bemanning.

© Tom Van Ghent