top of page
IMG_6417.jpg

FIETSHAPPENING 
De Schakel - 27 augustus 2023
 

Na de geslaagde editie van vorig jaar kan er ook dit jaar weer geschakeld worden de laatste zondag van augustus volgens het vertrouwde concept: leuke routes, plezante animatie en mooie prijzen. Het lijkt nog veraf maar noteer  zondag 27 augustus 2023  al met stip in je agenda!

Schakelaars weten ondertussen dat het in de Zweepes Venhut in Oud-Turnhout altijd gezellig halt houden is!

Tussen 13.30 en 18 uur zorgt Jan Nijs voor een onvergetelijke muzikale namiddag. Jan & Alleman brengt live muziek voor alle leeftijden met de betere Nederlandstalige hits, schlagers en sfeervolle klassiekers uit de jaren ’60, ’70 en ’80. Kortom ambiance verzekerd. 

Bovendien beschikt de Zweepes Venhut over een sfeervol terras en een fantastische speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten terwijl ouders en grootouders genieten van een verfrissend streekbiertje of deugddoende kop koffie.

 

Ook culinair word je verwend in de Zweepes Venhut! Er is keuze uit lekkere verse soep met stokbrood volgens inspiratie van de chef, croque monsieurs, een dessertenbuffet met zelfgemaakte cakes en taarten en hamburgers om van te watertanden.

Locatie

Zweepes Venhut, Jeugdcentrum Zweepes Ven , Oude Arendonkse Baan 73, 2360 Oud-Turnhout

 

Deelnameprijs

5 euro voor volwassenen, 1 euro voor kinderen tot 12 jaar.  Hiervoor krijg je een appel, een wafel, een dagfolder met de routekaart, een deelnemerskaart en is men verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen.  De kinderen krijgen daar bovenop nog een leuk hebbedingetje.

bottom of page