top of page
20220530_c_Jhonny_Bastiaensen_1.JPG

zomerfotozoektocht

Toer - 's - mee

Ontdek ook deze zomer weer de mooiste plekjes van Oud-Turnhout met de jaarlijkse Zomerfotozoektocht.

 

Corona deed ons onze eigen gemeente (her)ontdekken. Veel toeristen kozen voor een verblijf in eigen land of streek. We kennen onze troeven voor wandelen en fietsen, maar in Oud-Turnhout

kan je ook fantastisch logeren. Van in het uiterste zuiden tot in het noorden. Gastvrije B&B’s, originele vakantiewoningen midden in de natuur, slapen bij een campergastbedrijf of op hotel in een voormalige priorij, ... Mogelijkheden bij de vleet om Oud-Turnhout en zijn omgeving te ontdekken en tot rust te komen.

 

We passeren ze bijna allemaal. Het was onmogelijk om de route effectief langs alle accommodaties te leiden. Enerzijds, omdat we de lengte van de Zomerfotozoektocht rond de 30 km willen houden, anderzijds omdat een aantal vakantiehuizen in geval van droogte en brandgevaar quasi “onbereikbaar” worden. Toer eens mee!

 

De formule bleef ongewijzigd. Onderweg zoek je de exacte locaties van de foto’s en probeer je vragen op te lossen. Dien jouw antwoordformulier tijdig in en maak kans op één van de mooie prijzen.

 

Het goede doel dit jaar is Chiro Zwaneven VZW. De Zomerfotozoektocht wil graag een symbolische bijdrage leveren aan hun project.

 

Veel fietsplezier!

 

 

Organisatie:

kwb Oud-Turnhout in samenwerking met Heemkundekring Corsendonca en Toerisme Oud-Turnhout

 

Deelnameformulieren zijn te koop aan 5 euro:

- bij de Oud-Turnhoutse bakkers

- Hofke van Chantraine (Infokantoor Toerisme, Kerkstraat 46)

- Bezoekerscentrum Landschap De Liereman (Schuurhovenberg 43)

bottom of page