top of page
Diertjes van hier

Fotozoektocht voor kinderen (–10 jaar)

 

In de paasvakantie kunnen kinderen tot 10 jaar met hun ouders/grootouders/begeleiders meedoen met de zoektocht ‘Diertjes van hier’. De tocht van ongeveer 2 kilometer vertrekt en komt aan in het Lokaal Dienstencentrum Eigenaard en loopt via trage wegen door een autoluw deel van Oud-Turnhout. De zoektocht passeert langs een paar speelterreintjes, een beweegtuin met fitnesstoestellen, een mini-blotevoetenpad en een zitbank. Ideaal voor een half dagje plezier in de buitenlucht! Na de wandeling kan je in Lokaal Dienstencentrum Eigenaard genieten van een drankje.

Haal het deelnemersformulier en de route op bij Lokaal Dienstencentrum Eigenaard. Zoek onderweg de bordjes met afbeeldingen van diertjes en duidt aan op het formulier. Breng vervolgens het ingevulde formulier binnen in het Lokaal Dienstencentrum Eigenaard en ontvang een kleine attentie! Bovendien maak je nog kans op één van de 3 mooie prijzen!

 

De zoektocht is een initiatief van Toerisme vzw, in samenwerking met LDC Eigenaard. Met dank aan alle vrijwilligers voor de uitwerking van de zoektocht!

 

PRAKTISCH:

Vertrek- en eindpunt: LDC Eigenaard, Koning Boudewijnlaan 80, Oud-Turnhout

Routebeschrijving en deelnemersformulieren: kunnen opgehaald worden bij LDC Eigenaard, Koning Boudewijnlaan 80, Oud-Turnhout.Op weekdagen: 8.30 tot 17.30 uur
In het weekend en op Paasmaandag: 13.30 tot 17.30 uur

Prijs: gratis

bottom of page