top of page

Sijsjesrijwandeling

Wegbeschrijving

 

We vertrekken aan het gemeentehuis, Dorp 31 en stappen naar de verkeerslichten aan het Dorp en de Steenweg op Mol. We steken de Steenweg op Mol over en gaan onmiddellijk rechts en daarna links de Pausenstraat in. We nemen de eerste straat rechts, Taxandriastraat. Op het einde gaan we links de Petrus Dielsstraat in.

Aan het kruispunt met de Jef Claesenstraat gaan we rechts de Jef Claesenstraat in tot het einde. We gaan verder over het Sint-Ritaplein en nemen de eerste straat rechts, de Meibloemstraat. We nemen de tweede straat links, de Veldbloemstraat, tot het einde, en gaan vervolgens links het Brooseinde in. We slaan het eerste zandpadje rechts, het Sijsjesrijpad (trage weg) in, kruisen de Oude Arendonkse Baan en gaan verder het Sijsjesrijpad door tot het einde. Zo komen we in de Zweepstraat.

We stappen links de Zweepstraat in tot het einde en gaan links de Oude Arendonkse Baan in tot de eerste verharde weg rechts, namelijk het Brooseinde. Vervolgens nemen we de eerste straat links, de Veldbloemstraat, tot aan de eerste straat rechts, de Korenbloemstraat. Hier nemen we de tweede straat links, de Jozef Van Miertstraat, tot het einde, het Sint-Bavoplein, waar we schuin links de Jozef Embrechtsstraat instappen tot het einde. Daar nemen we het fiets- en voetpadje tot aan de Steenweg op Mol die we schuin rechts over steken en nemen links de Hoogstraat (trage weg) tot aan de Neerstraat.

We gaan rechts de Neerstraat in en komen zo aan het eindpunt van de wandeling.

Bekijk hier de wandeling via RouteYou

bottom of page