top of page

Rabbautpadjeswandeling​

Wegbeschrijving

 

De wandeling vertrekt aan de Pastorie van Oosthoven, Polderstraat 33. We gaan richting kerk waar we het eerste bordje van het wandelnetwerk vinden dat gaat naar knooppunt 59.

Aan het begin van de Polderstraat voor het schoolgebouw Reuzenpas vinden we knooppunt 59 met daarop een verwijzing naar knooppunt 71. Dit volgen we,  de wandeling verlaat even het Heieinde (recht tegenover huisnummer 70) over een verharde zandweg rechts: “Bemdstraatje”.

Aan het einde van de zandweg gaat het knooppunt 71 naar rechts, hier stappen wij links terug het Heieinde op. We blijven langs de linkerkant van de weg stappen tot huisnummer 77. Hier steken we de baan over en vervolgen ons pad op het voetpad tot aan huisnummer 46. We gaan rechts de verharde weg op en stappen onder het poortgebouw door. Slaan rechtsaf tot aan de T-splitsing en slaan links af. We volgen Hueven tot het einde, daar rechts tot het einde en gaan links naast huisnummer 49.

Via een fiets, wandelpad “Huevenakkerweg” komen we in de Burgemeester Van Loon Straat. We gaan links tot we voor ons een fiets/wandelpad “Rijpertpadje” zien dat we nemen tot het einde.

We steken de Rabouwakkers over en nemen ook hier het fiets,wandelpad “Rabbautpadje” tot het einde, zo komen we in de Nieuwstraat, hier rechts tot aan de parking van de voetbalterreinen, we gaan rechts over de parking volgen het voetpad tussen de voetbalvelden en komen zo in de Polderstraat.

Aan de T-splitsing slaan we links af en vervolgen de straat tot aan de Pastorie. Einde van de wandeling.

Bekijk hier de wandeling via RouetYou.

bottom of page