top of page

Pastorettewandeling​

Wegbeschrijving

We vertrekken aan het gemeentehuis, Dorp 31,  over het dorpsplein en gaan de Koning Boudewijnlaan in. Aan de splitsing gaan we links de Koningin Fabiolalaan in tot het einde en gaan rechts het Pastorettepad in tot aan het eerste kruispunt met Gommers. We gaan links Gommers in tot het einde en komen aan op de Steenweg op Sevendonk.

Hier stappen we rechts de Steenweg op Sevendonk in en nemen het eerste paadje links, Hoogstraat. Dit gaan we helemaal door en we kruisen de Neerstraat. We stappen verder de Hoogstraat door tot aan de Steenweg op Mol, hier gaan we schuin rechts over en nemen links een smal fiets- en wandelpad. We komen in de Jozef Embrechtstraat en aan het eerste kruispunt stappen we links de Jef CIaesenstraat in.

Aan het einde van de Jef CIaesenstraat nemen we rechts de Pausenstraat tot de eerste straat links, de Domin Bauwensstraat, en nemen de eerste straat rechts, de Gemeentestraat. Naast het tweede huis links stappen we door het wandelpadje tot de Van der Bekenlaan en gaan rechts tot aan de Kerkstraat die we links instappen tot aan het Naenackerpad. We gaan het Naenackerpad uit en gaan rechts de Van der Bekenlaan in tot het einde, tevens het einde van onze geplande wandeling.

Bekijk hier de wandeling via RouteYou

bottom of page