oud-turnhout schittert

2021-11-23 11_39_06-OT_insert_kerst2021_2.pdf - Werk - Microsoft​ Edge.jpg
Kinderen roepen op om gemeente te verlichten

 

De laatste weken van het jaar zijn donker en koud. De laatste twee jaar misschien nog meer dan voordien. Daarom is er juist nu behoefte aan licht en gezelligheid. Met het initiatief ‘Oud-Turnhout schittert’ willen enkele Oud-Turnhoutse kinderen de donkere winterdagen extra warm en gezellig maken. 

Wat is de bedoeling?

Wees creatief en kleed je voortuin, balkon, gevel, deur, ramen gezellig en warm aan en breng zo een klein beetje licht in de duisternis. Doe mee en laat Oud-Turnhout schitteren als nooit tevoren! Niet het huis, tuin of appartement met de mééste versiering of verlichting wint, maar wel wie met de meest gezellige, creatieve en originele versiering of verlichting voor de dag komt. Zorg dat de versiering zichtbaar is vanop straat zodat iedereen kan meegenieten.

Dit initiatief loopt van 11 december tot en met 6 januari 2022. Een willekeurig samengestelde kinderjury, begeleid door burgemeester Bob Coppens en schepen van jeugd Liesbet Dierckx, kiest uit de inzendingen welk adres het mooist, origineelst of grappigst verlicht werd.

Hoe neem je deel?

 

1. Neem een foto en stuur deze naar toerisme@oud-turnhout.be. Geef als bestandsnaam je straatnaam en huisnummer

2. Schrijf je hier in

De adresgegevens zullen gepubliceerd worden op deze pagina, de overige gegevens worden enkel door de dienst toerisme gebruikt om de winnaars te contacteren.