top of page

Naenackerwandeling

Wegbeschrijving

 

We vertrekken aan het gemeentehuis, Dorp 31. We stappen de Neerstraat in en gaan het eerste straatje rechts, de Hoogstraat, in (trage weg) tot het einde.

We kruisen de Steenweg op Sevendonk en gaan Het Bergske in tot het einde bij het T-punt. Hier gaan we rechts het Eigen op en nemen het eerste wandel- en fietspad rechts, het Pastorettepad (trage weg).

Op het Pastorettepad nemen we de tweede straat links, Gommers, tot het einde aan de Watermolen die we kruisen en stappen Molendijkpad in (trage weg) tot het einde.

We nemen de Steenweg op Turnhout links tot aan het eerste zebrapad rechts, we kruisen de Steenweg op Turnhout en gaan rechtdoor de Roskamstraat in die we rechts aanhouden tot aan de Steenweg op Oosthoven. We kruisen deze en stappen de Grote Vondelweg in tot waar deze over gaat in de Albert Sohiestraat. Hier nemen we rechts het Vondelpad (trage weg).

Achter in het Vondelpad gaan we via de poort, langs de vijver, de tuin in van het Hofke van Chantraine naar de Kerkstraat. De Kerkstraat stappen we rechts in en nemen het eerste paadje links, het Naenackerpad, tot aan de Van der Bekenlaan. Hier gaan we rechts de Van der Bekenlaan in tot het einde, het einde van onze wandeling.

Bekijk hier de wandeling via RouteYou

bottom of page