top of page

Kuilpadjeswandeling​

Wegbeschrijving

 

Wanneer we met de rug naar de pastorie van Oosthoven (Polderstraat 33) staan vertrekken we rechts de Polderstraat in en wandelen tot net voor de kapel van O.L.V. Ter Sneeuw.  Hier gaan we rechts het kort betonbaantje in tot het einde. Terug rechts de  Steenweg Op Ravels op tot we ter hoogte van het huis met huisnummer 47 een zebrapad zien. Hier steken we de  Steenweg Op Ravels over en nemen de straat links voor ons. Dit is de Rist, we nemen deze straat tot aan de splitsing. We houden rechts aan en nemen  even verder de straat rechts, Veldstraat.

Op het einde van de Veldstraat gaan we links. We bevinden ons in de Kuiltjesstraat. Tegenover huisnummer 40 nemen we het fiets/wandelpad. Aan het speelpleintje, de Kuiltjes, houden we rechts aan tot het einde. We slaan links af en bevinden ons in de Dode Dreef, Tegenover huisnummer 49 is verharde zandweg “Kuilpadje”. Deze volgen we tot het einde, tot de Steenweg Op Ravels.

We steken de baan over en slaan rechtsaf. Na huisnummer 199 slaan we links de zandweg in.


Aan het einde van deze weg  komen we aan op Heieinde. We gaan naar rechts (maar houden links aan voor verkeer) tot we net voor het eerste huis aan de linkerkant een paal vinden van het wandelknooppunten netwerk met het nummer 59. We volgend dit knooppunt via een zandweg. “Bemdstraatje”.

Aan het het einde van de zandweg komen we terug op het Heieinde, gaan links verder en komen aan aan de kerk en de pastorie het einde van de wandeling.

Bekijk hier de wandeling via RouteYou

bottom of page