top of page

HALLOWEEN IN OUD-TURNHOUT

Halloweentocht in het Groenhof

Vrijdag 27 oktober

Kom je ook mee griezelen in het bos van Residentie Groenhof? De griezeltocht start vanaf 19 uur en is geschikt voor alle leeftijden.

Na de wandeling krijgen alle deelnemers een heerlijke tas spinnensoep in het O'café. Kinderen krijgen een lekker zakje griezelsnoep! Vergeet je zaklamp niet!

Inschrijven kan tot 20/10 via groenhof.ani@orelia.be of via 014 76 20 00.

Kostprijs: € 4 en gratis voor kinderen onder de 6 jaar.

 

 

 

Griezelen tijdens een Halloweenwandeling aan Jachthaven Het Gevaer

31 oktober 2023

 

Jachthaven Het Gevaer organiseert in samenwerking met de Korhoenstappers en buurtbewoners een spannende Halloweenwandeling in de buurt van de jachthaven Het Gevaer in Oosthoven. Kom je mee griezelen?

Vertrekuur: tussen 18 uur en 22 uur

Start en eindpunt: Den Boot, Geleg 15

Aantal kilometers: 5 kilometer (door straten en bossen)

 

Deelname is gratis en er is mogelijkheid tot aankoop van drinken en versnaperingen.

Vergeet je zaklamp niet mee te nemen!

Kom verkleed, want de best verklede persoon wint een prijs

Pompoen uithollen
30 oktober van 10.00 tot 12.00 uur

 

Geen herfstgevoel zonder pompoenen en tijdens Halloween kan een uitgehold exemplaar met een eng gezicht niet ontbreken! Kom daarom met het hele gezin naar het bezoekerscentrum om een pompoen te snijden.
Eerst gaan we de pompoen uithollen en er samen een gezicht op tekenen. Daarna kunnen de kinderen (enkel onder begeleiding van een volwassene) aan de slag met het uitsnijden. 

 

Benieuwd naar het resultaat in het donker? Laat je creatie achter in het bezoekerscentrum en bewonder je pompoen tijdens onze Halloweenactiviteit op 31 oktober vanaf 17.00 uur. Natuurlijk kan je je pompoen ook meteen mee naar huis nemen. Plezier gegarandeerd! Gratis. Inschrijven is nodig en kan via www.natuurpunt.be/bcdeliereman-agenda. Schrijf elk kind apart in en duid in het formulier ook aan of je zelf een pompoen meebrengt of er ter plaatse nog eentje koopt.

Halloween in Landschap De Liereman
31 oktober van 17.00 tot 23.00 uur


Halloween komt eraan! Zet je schrap voor onze griezeltocht in het Bos van Bo. Welk monster verschuilt zich achter die boom? Vliegt daar een spook door de lucht? Ga op stap en trotseer alle griezels die zich verstoppen langs het Stoeberpad (1,2 km). Alleen op deze manier kan je de verschillende toverdrankjes vinden en verlost raken van de betovering van de heks. Haal je beste Halloweenkostuum uit de kast, dan lukt het zeker. Ideaal voor gezinnen met kleuters (4-6 jaar). Gedaan met bibberen en beven? Heel de avond gaat er een gezellige Halloweenbar door in het bezoekerscentrum met bloederige cocktails of griezelige snacks. Meer info via www.natuurpunt.be/bcdeliereman-agenda. Honden kunnen helaas niet mee.

bottom of page